• hek
  • Rug Elske
  • Header duim
  • Dj en dame

Happy Life 35 is nieuw in Burgum en Stiens!

Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuisvoelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is het nieuwe Happy Life 35 in Burgum en Stiens dé sportschool voor jou! In 2017 opende Happy Life 35 haar 2e vestiging in Stiens! Kom jij ook kennismaken met Happy Life 35?

Nu bij Happy Life, Milon Speed Fitness!

Speed Fitness in Stiens:

Speed Fitness in Burgum:


Maak gratis kennis met fitness bij Happy Life 35

Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.


Happy Life 35 in Burgum is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, Synrgy 360. Happy Life 35 Stiens is een Milon only centrum waarbij de focus volledig op de Milon cirkel ligt. Wel worden hier nog yoga lessen aangeboden. In beide vestigingen bieden wij gratis kinderopvang aan voor de sportende ouders. Bij Happy Life ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.
 

Nieuwjaarschallenge bij Happy Life 35 Stiens

Wil jij ook slank en fit het nieuwe jaar in? Start vandaag nog met jouw goede voornemens en ga de uitdaging met ons aan!

Lees meer Meer nieuws

Nieuwjaarschallenge bij Happy Life 35 Burgum

Wil jij ook slank en fit het nieuwe jaar in? Start vandaag nog met jouw goede voornemens en ga de uitdaging met ons aan!

Lees meer Meer nieuws