Nu de meeste mensen de vakanties weer achter de rug hebben en we terug gaan naar het ‘normale’ leven hebben wij onwijs gaaf nieuws voor jullie! Onze openingstijden zijn gewijzigd, we hebben 2 enthousiaste nieuwe medewerkers én daarop aansluitend hebben wij een heel gaaf nieuw groepslesrooster!

Openingstijden

Van maandag t/m donderdag zijn wij geopend van 08:00 t/m 12:00 en van 16:00/21:30. Op vrijdag zijn wij geopend van 08:00/12:00 en van 16:00/20:30. Op zaterdag zijn wij geopend van 09:00 t/m 12:00. 

Nieuwe lesgevers!

Vanaf 31 augustus hebben wij 2 nieuwe lesgevers in Burgum! Hinke en Karel, onwijs blij zijn wij met deze versterking van ons team in Burgum.

Hinke is in de sportwereld van Burgum en bekend gezicht. Nu gaat zij bij ons de groepslessen verzorgen en sleept je vol enthousiasme mee! Ook is het mogelijk om je op te geven voor Piloxing en Yoga bij Hinke. Bij voldoende animo zullen deze lessen op woensdagochtend worden gegeven. Geïnteresseerd? Geef je dan op bij de receptie!

Karel gaat de spinningslessen verzorgen, in zijn vrije tijd is hij DJ! Dus je bent altijd voorzien van goede opzwepende muziek bij deze man. Vanaf 1 oktober 2020 gaat hij ook wielrentrainingen verzorgen

Groepslesrooster

Met de versterking van twee nieuwe lesgevers hebben wij ook een nieuw groepslesrooster gemaakt. Van Pilates, naar Zumba en terug naar Club Yoga, we hebben een completer groepslesrooster dan ooit! Ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan hier, of op de onderstaande knop voor alle informatie. Let op, het is noodzakelijk om van te voren reserveren. Heb je nog geen link van ons ontvangen mail/bel dan met ons!

Welke groepsles ga jij proberen?