Tijdens de lockdown hebben wij met succes onze Happy Fit Arena geopend. Nu wij onze deuren weer hebben geopend kun je weer binnen fitnessen en sporten in de Milon. De groepslessen blijven wij geven in onze Happy Fit Arena, omdat groepslessen binnen (m.u.v. Pilates/Yoga) nog niet zijn toegestaan. De volgende groepslessen geven wij buiten:

Fit & Vitaal

Dit is een circuittraining alleen dan op een rustiger tempo. Deze training is het meest geschikt als je het sporten weer wilt op pakken en terug wilt komen op je eigen niveau.

Slim & Fit

Een pittige training voor sporters van jong of oud. Wil je fitter worden, afvallen of je conditie verbeteren dan is dit de les die je moet gaan doen!

Club Power

De snelste manier om fit te raken, een strakker lichaam te krijgen en je vetten te verbranden. Het is een groepsles met spierverste-vigende oefeningen met gewichten. Alle belangrijke spiergroepen worden getraind. Van deze oefeningen word je niet breed maar je spieren zullen mooier van vorm worden en steviger aanvoelen.

Club Yoga

CLUB YOGA is een combinatie van Yoga, Tai Chi en Pilates, waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Belangrijk hierbij zijn een gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek. Er zit een mooie opbouw in de les. We beginnen altijd met een eenvoudige, vloeiende Tai Chi beweging om de dag achter je te laten of de dag goed mee te beginnen. Daarna volgen een aantal yoga- en pilates oefeningen en de les eindigt altijd met ongeveer 10 minuten meditatie.

Hata Yoga & Hata Yoga Flow

Een les waarbij je fysiek aan het werk gaat en zal helpen om lichaam en geest te ontwikkelen. Er worden oefeningen gedaan om zowel de lenigheid, kracht en balans te verbeteren, maar bijvoorbeeld ook oefeningen voor een betere ademhaling, lichaamshouding en concentratie. Uiteindelijk geven al deze oefeningen een verbetering  voor het mentale welzijn.

Niemand hoeft goed te zijn in de oefeningen die we in de les doen. Dat wordt van niemand gevraagd en bovendien ontwikkel je niks als we oefeningen doen die we al kunnen. Waar het vooral om gaat, is dat je je graag wil ontwikkelen.

Pilates

Lichaamsbeheersing en spier-versterking. Bewustwording van correct bewegen, stabiliteit, de juiste houding en een efficiënte ademhaling komen ten goede aan zowel het lichaam als de geest. Waar hebben we het over? Pilates natuurlijk! We trainen niet alleen de oppervlakkige spiergroepen, maar juist ook de dieper gelegen spieren. Zo werken we aan een strakke buik en een sterke rug. Een belangrijke en zeer behulpzame trainingsmethode voor mensen met rug-, schouder- en nekklachten! We vertellen je dan ook graag meer over onze Pilates groepslessen.

Dance

Dance is de ideale groepsles voor mensen die een passie hebben voor dansen. Met deze dynamische groepsles dans je op de laatste hits en leer je verschillende dansstijlen aan. Train op een leuke en swingende manier heel je lichaam. Vanwege de vele bewegingen is deze les ideaal om je conditie te verbeteren en af te vallen. Iedere Dance les staat in het teken van plezier maken. Je hebt niet eens door dat je aan het trainen bent!

Geen lid en toch sporten?

Ben jij geen lid? Ook dan kun jij toegang krijgen tot onze Happy Fit Arena! Voor maar €50,- koop je al een strippenkaart met een tegoed van 10 trainingen. Deze strippenkaart is niet persoonsgebonden. Heel geschikt als je met z’n tweeën (of meer) wilt komen sporten.

Wil jij gebruik maken van deze mogelijkheid? Stuur ons dan een bericht naar burgum@happylife35.nl Ben je lid van ons? Check dan je e-mail (wellicht staan wij tussen je ongewenste e-mail) voor een reserveringslink.

Tot snel!

Gratis een proefles proberen?

Wist jij dat als je lid van ons bent gratis voedingsbegeleiding krijgt zolang de lockdown duurt? Ben je nog geen lid en wil jij dit ook? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op! Daarnaast kun je geheel vrijblijvend kennismaken met een proefles!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.