Tijdens de lockdown hebben wij met succes onze Happy Fit Arena geopend. Nu wij onze deuren weer hebben geopend kun je weer binnensporten in de Milon. Maar omdat de circuit en bootcamptrainingen een groot succes zijn blijven wij deze aanbieden!

Circuittraining

In deze training ga je in circuitvorm sporten. Je start de training in een vak waar alle materialen voor je klaar liggen. De nadruk zal liggen op een combinatie van cardio en krachttraining. In 45 minuten krijg je een volledige work out van ons en je sport altijd onder begeleiding. Een fantastische en uitdagende training voor de echte allround sporter.

Bootcamp

In een kleine groep ga je samen met een trainer fysiek aan de bak! Je maakt gebruik van de materialen die je onderweg tegenkomt. Een fantastische manier om buiten te sporten door een combinatie van hardlopen en krachtoefeningen!

Geen lid en toch sporten?

Ben jij geen lid? Ook dan kun jij toegang krijgen tot onze Happy Fit Arena! Voor maar €50,- koop je al een strippenkaart met een tegoed van 10 trainingen. Deze strippenkaart is niet persoonsgebonden. Heel geschikt als je met z’n tweeën (of meer) wilt komen sporten.

Wil jij gebruik maken van deze mogelijkheid? Stuur ons dan een bericht naar stiens@happylife35.nl Ben je lid van ons? Check dan je e-mail (wellicht staan wij tussen je ongewenste e-mail) voor een reserveringslink.

Tot snel!

Gratis een proefles proberen?

Wist jij dat als je lid van ons bent gratis voedingsbegeleiding krijgt zolang de lockdown duurt? Ben je nog geen lid en wil jij dit ook? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op! Daarnaast kun je geheel vrijblijvend kennismaken met een proefles!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.