Zijn wij de club voor jou?

Wat fijn dat je interesse hebt om bij het meest complete sportcentrum in de regio Burgum én Stiens te sporten! Wij zijn zoveel meer dan een standaard sportschool! Omdat iedereen zo zijn persoonlijke wensen en doelen heeft maken wij een sportabonnement wat specifiek op deze persoonlijke wensen is afgestemd. We nodigen je graag uit voor een rondleiding in ons sportcentrum om elkaar beter te leren kennen.

ADVIES OP MAAT

Welk lidmaatschap bij Happy Life 35 – Burgum/Stiens past het beste bij jou? Past Happy Life 35 bij mij? Doe de online lidmaatschapstest! Beantwoord een aantal korte vragen en wij vertellen je welk lidmaatschap het beste bij je past bij jou persoonlijke wensen.

IN 1 MINUUT INGEVULD

Vul geheel vrijblijvend deze test in. Na afloop ontvang je van ons een persoonlijk bericht met een advies op maat. Happy Life 35 is een centrum waar het gaat om resultaatgericht trainen, wij beloven jou resultaat! Wij bieden we de effectieve Milon training. Tevens kun je hier trainen met de beste Personal Trainers.

 

Wij ontvangen je met een glimlach

Het spreekt eigenlijk vanzelf dat wij je altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien je namelijk heel graag en dat voel je!

#1
Wij kennen je als persoon

Bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie je bent en wat jouw wensen zijn.

#2
Wij geven positieve energie

Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor jou klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat jij het naar je zin hebt.

#3
Wij stimuleren je om jouw doel te behalen

Samen bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om jouw beoogde resultaat te behalen. In het gehele proces word je begeleid door medewerkers met de juiste kennis.

#4
Wij bieden je een veilige en schone omgeving

Zorgen voor een optimale hygiëne en veilige sportomgeving hebben onze hoogste prioriteit. Veiligheid en hygiëne worden met regelmaat gecontroleerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen.

#5
Je bent welkom in álle 110 Exclusieve Sportcentra

Wij vinden het belangrijk dat je kunt blijven sporten. Ook als je even niet in de buurt van jouw eigen club bent. Als lid heb je toegang tot álle 110 aangesloten sportcentra.

#6