Waarom personal training?

WAAROM EEN PERSONAL TRAINER?

In Friesland sport ongeveer 49% van de bevolking. Volgens de GGD doet de andere 51% te weinig aan sport om daadwerkelijk gezond en fit door het leven te gaan. Dit terwijl regelmatig sporten je zoveel voordelen oplevert! Zij die wel sporten voorkomen zo bijvoorbeeld overgewicht en allerlei ziektes. Ze hebben meer energie en voelen zich zowel fysiek als mentaal sterker. Sporten vermindert zelfs de kans op depressies.

Vaak horen we redenaties om niet te sporten die te maken hebben met weinig tijd, een blessure of er simpelweg geen zin in hebben. Daar komt personal training goed bij van pas. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat mensen gerichter eten en sporten wanneer ze met een trainer werken die ze verteld wat ze moeten doen. Een trainer helpt je ook om gemotiveerd te blijven. Daar heb je zelf ook een belangrijke rol bij. De personal trainer houdt je op koers, maar jij moet de inspanningen leveren en je best blijven doen. Zolang je hiertoe bereid bent zul je door samen te werken met een personal trainer fantastische resultaten behalen.

DE VOORDELEN

Een aantal voordelen van het trainen met een Personal Trainer:

  • Effectiever en resultaatgerichter trainen;
  • Blessure voorkomend;
  • Motiverend tijdens trainen;
  • Stok achter de deur’ om te komen trainen;
  • Je lichaam beter leren kennen;
  • Leunen op professionele kennis.

AAN DE SLAG MET ONZE PERSONAL TRAINERS?

Happy Life 35 heeft meerdere Personal Trainers die allemaal op het hoogste niveau geschoold zijn. Je mag er dus op vertrouwen dat je een geschikte personal trainer krijgt. Vanuit kennis, ervaring en hun eigen specialiteit zullen ze dan samen met jou aan je doelen gaan werken. Wie jouw personal trainer precies wordt, dat mag je zelf beslissen. Ze hanteren los van hun verschillende specialiteiten allemaal dezelfde tarieven.