Word nu lid van de club die zoveel meer is dan een reguliere sportschool!

Wat fijn dat je interesse hebt om lid te worden van de club die zoveel meer is dan een reguliere sportschool! Wij zijn het meest complete sportcentrum in de regio Burgum én Stiens. Omdat iedereen zo zijn persoonlijke wensen en doelen heeft maken wij een sportabonnement wat specifiek op deze persoonlijke wensen is afgestemd. We nodigen je graag uit voor een rondleiding in ons sportcentrum om elkaar beter te leren kennen.

Wij ontvangen je met een glimlach

Het spreekt eigenlijk vanzelf dat wij je altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien je namelijk heel graag en dat voel je!

#1
Wij kennen je als persoon

Bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie je bent en wat jouw wensen zijn.

#2
Wij geven positieve energie

Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor jou klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat jij het naar je zin hebt.

#3
Wij stimuleren je om jouw doel te behalen

Samen bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om jouw beoogde resultaat te behalen. In het gehele proces word je begeleid door medewerkers met de juiste kennis.

#4
Wij bieden je een veilige en schone omgeving

Zorgen voor een optimale hygiëne en veilige sportomgeving hebben onze hoogste prioriteit. Veiligheid en hygiëne worden met regelmaat gecontroleerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen.

#5
Je bent welkom in álle 110 Exclusieve Sportcentra

Wij vinden het belangrijk dat je kunt blijven sporten. Ook als je even niet in de buurt van jouw eigen club bent. Als lid heb je toegang tot álle 110 aangesloten sportcentra.

#6

Kom in actie en meld je hier aan!

Stap 1 van 3 - Je gegevens

  • Vul hier je voor en achternaam in
  • Vul hier je e-mailadres in
  • Vul hier je telefoonnummer in